Etkinlikler

Sosyal Etki Değerlendirmede Yenilikçi Model Projesi: Katılımcı Politika Geliştirme Platformu Çalıştayı

TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen ve ASBÜ-SİM tarafından yürütülen “Sivil Toplum Sektörü ve Toplumsal Etki: Sosyal Etki Değerlendirmede Yenilikçi Model Projesi” kapsamında sosyal etki değerlendirmesinin ve buna yönelik katılımcı politika kurulmasına yönelik “Katılımcı Politika Geliştirme Platformu Çalıştayı” 28 Şubat Çarşamba günü üniversitemiz Sezai Karakoç Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

DİSAP Eğitimleri

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal İnovasyon ve Sivil Toplum Araştırma Merkezi (ASBÜ-SİM) tarafından yürütülen Disiplinlerarası Sosyal Bilimler Araştırma Altyapısı Projesi (DİSAP) kapsamında dört farklı modülden oluşan eğitim programları gerçekleştirilecektir. Nitel ve nicel araştırma yöntemleri ile ilgili olan eğitim programında Python ve etki değerlendirmesi konularında farklı modüller yer alacaktır.

Sivil Toplum Vizyonu ve Strateji Belgesi Projesi Paydaş Analizi Eğitim Programı

ASBÜ-SİM tarafında yürütülen “Sivil Toplum Vizyonu ve Strateji Belgesi Projesi”nin Paydaş Analizi Eğitim Programı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç’ın açılış konuşmalarıyla başlatılmıştır.

STK-Üniversite-Kamu iş birliğiyle yürütülen projede sivil toplumun mevcut durumun tespiti ve geleceğine dair projeksiyon tasarımı gerçekleştirilmiş olacaktır.