Ana içeriğe atla

Sosyal Girişimcilik Eğitimi

ASBÜ-SİM ve ASİGM iş birliği ile Hacettepe Üniversitesi Girişim ve Yatırım Topluluğu (GİYAT) öğrencilerine yönelik olarak 2 Kasım 2020 saat 19.30'da Sosyal Girişimcilik eğitimi verilecektir. ASİGM proje koordinatörü Deniz Akartuna'nın moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikle Arş. Gör. Memduh Eren Giderler ve Öğr. Gör. Ülkü Neslihan Aktaş eğitimci olarak yer alacaktır.

Ankon Online Buluşmalarında Sosyal Girişimcilik ve Kamuda İnovasyon Ekosistemi: ASBÜ Sosyokent TGB

ANKON+ #OnlineBuluşmaları'nda 28 Ekim Çarşamba günü saat 16:00'da Gürkan Akçaer moderatörlüğünde, Prof. Dr. Erdal Akdeve’nin konuk olacağı canlı yayında "Sosyal Girişimcilik ve Kamuda İnovasyon Ekosistemi: ASBÜ Sosyokent TGB" başlığı altında buluşuyoruz.