Yaratıcı Girişimcilik Programı, girişimcilerin ve girişimci adaylarının iş fikirlerinin oluşmasında veya iş fikirlerinin hayata geçirilmesi noktasında yardımcı olan iki günlük uygulamalı eğitim programıdır. Eğitim programı ABD Büyükelçiliği hibe programı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Bu eğitim programında katılımcılar, çeşitli aktiviteler eşliğinde İnovasyon Yönetimi, Küçük Ölçekli İşletme Yönetimi, Girişimcilik ve Sosyal Girişimcilik konularında bilgilendirilecektir.

İki günlük bir programa sahip olan eğitim 18-19 Mart 2020 tarihlerinde üniversitemiz ASBÜ'de gerçekleşecektir. Sertifikalı bir eğitim programı olan Yaratıcı Girişimcilik Programına aktif ve tam katılım gerekmektedir.

Tüm üniversite öğrencilerine açık olan eğitim programımıza katılım için başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.