.

Sosyal Bilimler alanında yapılan birtakım çalışmalarda, üretilen projelerde ve yürütülen akademik danışmanlıklarda “toplumsal etki ve etki odaklı düşünme yaklaşımı” gün geçtikçe önem kazanmaktadır.  Bu konuda kurumsal farkındalığımızın artırılması amacı ile Sosyal İnovasyon Merkezi (ASBÜ-SİM) olarak 20-21 Haziran 2018 tarihlerinde “Sosyal Etki Yönetimi Eğitimi” düzenlenecektir.

Bu alanda oldukça deneyimli olan Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSİF) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan eğitime üniversitemiz akademik personeli yanı sıra çeşitli kamu kurumlarından temsilciler de katılmıştır. Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Barca tarafından açılış konuşmasıyla başlayacak olan eğitim 2 gün sürecek ve eğitim sonunda tüm oturumlara katılanlara katılım belgesi verilecektir.

Eğitimde yer almak isteyenlerin buradan  kayıt yaptırmaları gerekmektedir.