Ana içeriğe atla

Ankara Sosyal İnovasyon Gençlik Merkezi ASBÜ Yerleşkesinde Kuruluyor!

Sistem ve Jenerasyon Derneği tarafından yürütülen, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni (ASBÜ) temsilen Sosyal İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ASBÜ-SİM) proje ortağı olarak yer aldığı ve ASBÜ yerleşkesinde uygulanacak olan "Ankara Sosyal İnovasyon Gençlik Merkezi Projesi"nin Ankara Kalkınma Ajansı, Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.

26 Haziran 2020 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN ve Sistem ve Jenerasyon Derneği temsilcileri ile birlikte yapılan toplantı sonrasında Ankara Sosyal İnovasyon Gençlik Merkezi (ASİGM) Projesi’nin faaliyetleri de resmi olarak başlamış ve Ankara Sosyal İnovasyon Gençlik Merkezi’nin ilk temelleri Üniversitemizde atılmıştır.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Sistem ve Jenerasyon Derneği iş birliği ile birlikte 18 ay boyunca yürütülecek olan ASİGM Projesinin amacı Ankara’daki gençlere sosyal inovasyonu aşılamak ve bu alanda ilerlemek isteyen gençlere rehberlik ederek Ankara’daki sosyal girişimcilik ve inovasyon uygulamalarının artırılmasında etkin rol oynamaktır. Rehberlik hizmetinin yanı sıra eğitim hizmeti de sağlayacak olan ASİGM, Ankara’nın nitelikli insan kaynağının da artırılmasında etkili olacaktır.

 

.

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.