Sistem ve Jenerasyon Derneği tarafından yürütülen, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni (ASBÜ) temsilen Sosyal İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ASBÜ-SİM) proje ortağı olarak yer aldığı ASİGM Projesinin amacı, Ankara’daki gençlere sosyal inovasyonu aşılamak olacak. Ayrıca bu alanda ilerlemek isteyen gençlere rehberlik ederek Ankara’daki sosyal girişimcilik ve inovasyon uygulamalarının artırılmasında etkin rol almış olacak. Rehberlik hizmetinin yanı sıra eğitim hizmeti de sağlayacak olan ASİGM, Ankara’nın nitelikli insan kaynağının da artırılmasında etkili olacak bir merkez olarak hizmet verecek.

26 Haziran 2020 tarihinde Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Musa ARICAN ile yapılan toplantı sonrasında ASİGM Projesi’nin faaliyetleri de resmi olarak başladı ve Ankara Sosyal İnovasyon Gençlik Merkezi’nin ilk temelleri üniversitede atıldı.

...