Ana içeriğe atla

Üniversitemiz Teknoloji Politikaları ve İnovasyon Yönetimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ASBÜ TEKNOV Bahar Seminerleri’nin 2022 yılı oturumlarının üçüncü programı, 22 Mart 2022 Salı günü Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Rıza Balım’ın “Üniversite-Sanayi İş Birliği: Teknoloji Transfer Ofisleri” başlıklı konuşmasıyla çevrim içi olarak düzenlendi.

Sunumunda Dr. Ahmet Rıza Balım, değişen üniversite ekosistemi ve bunun gerekliliklerinden bahsederek, 3. kuşak üniversitelerin üretilen bilginin uygulamaya aktarılmasında etkin bir rol üstlendiğini belirtti. Seminerde teknoloji transfer ofislerinin çalışma sistemi ve teknolojinin üniversiteden firma ve girişimciye aktarılma süreci hakkında bilgi verildi. Program, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Seminer kaydını ASBÜ YouTube kanalından izleyebilirsiniz.