Ana içeriğe atla

Üniversitemizde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Girişimci Bilgi Sistemi hakkında tanıtım ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. 

Etkinlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan'ın açılış konuşmalarının ardından, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar Girişimci Bilgi Sistemi hakkında bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi.

Girişimci Bilgi Sistemi Tanıtım Etkinliği açılış konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Girişimci Bilgi Sistemi (GBS) ve ekonomik kalkınmanın kültürel ve manevi kodlarla harmanlanarak kullanılmasının önemine değinerek; GBS'nin genç araştırmacılar, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine veriye ulaşma kolaylığı sağladığını belirtti. Ayrıca Üniversitemizin kuruluş felsefesinin ve stratejik planının ana ilkelerinin eğitim, araştırma, girişimcilik ve toplumsal katkıyı hedeflediğini de vurguladı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, sunumunda Girişimci Bilgi Sistemi (GBS) hakkında detaylı bilgi vererek; GBS'deki veri türleri, verilere erişim yöntemleri ve veri setlerinden yararlanma olanaklarından bahsetti. 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.